ขอเชิญชวนนักศึกษาส่งงานประกวดออกแบบ Mascot Solar Man ของคณะวิทย์ฯ พลังงานและสิ่งแวดล้อม

ขอเชิญชวนนักศึกษาส่งงานประกวดออกแบบ Mascot Solar Man (ตัวการ์ตูนแสดงสัญลักษณ์ solar cell) ของคณะวิทยาศาสตร์ พลังงานและสิ่งแวดล้อม

ส่งไฟล์งานหรือภาพวาดได้ที่คุณแสนภูมิ ห้องสำนักงาน ชั้น 2 หรือสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมที่ อ.ดร.ภานุช หงษ์สวัสดิ์ 089 776 0032

سیستم همکاری در فروش کانال پروکسی تلگرام کانال سک30در تلگرام
ژل تاخیری
اسپری تاخیری
کاندوم اسپری تاخیری ایموشن کانال تلگرام proxy for telegram کسب درآمد کانال پروکسی تلگرام خرید کتاب کانال تلگرام سیستم های همکاری در فروش کانال تلگرام کانال سک30در تلگرام